Nordic Game Jam er en konkurrence, der finder sted i Danmark, hvor folk opfordres til at komme med deres egne spilideer.

Nordic Game Jam er en konkurrence, der finder sted i Danmark, hvor folk opfordres til at komme med deres egne spilideer. Arrangementet startede som en idé af de danske studerende om interaktive medier, og det er vokset lige siden. I dag arrangeres arrangementet af både studerende og fagfolk i Danmark og Rusland, som er blevet de største lande for spiludviklere.

Nordic Game Jam i Rusland blev arrangeret af en af grundlæggerne af den danske skole, Nikolaj Nyboe Andersen. Han fik en idé til en konkurrence kaldet”Nordic Game Design Challenge”. Denne begivenhed fandt sted den 17.-18. februar 2017 på METU

Hvorfor skal du deltage i dette års Nordic Game Jam

Der er mange grunde til at deltage i Nordic Game Jam, en årlig spilmarmelade, der afholdes i forskellige lande og regioner i Europa. Udover at vise dit arbejde frem, kan du også få værdifuld feedback og netværksmuligheder. For at få en bedre idé om, hvorfor dette er en så værd begivenhed, lad os tage et kig på, hvorfor nogle spiludviklere besluttede at deltage i årets Nordic Game Jam.

Nordic Game Jam 2018 er på vej!

Der er mange grunde til at deltage i Nordic Game Jam, en årlig spilmarmelade, der afholdes i forskellige lande og regioner i Europa. Udover at vise dit arbejde frem, kan du også få værdifuld feedback og netværksmuligheder. For at få en bedre idé om, hvorfor dette er en så værd begivenhed, lad os tage et kig på, hvorfor nogle spiludviklere besluttede sig

Sådan forbereder du dig på Nordic Game Jam

The Nordic Game Jam (NGJ) er en tre dage lang vildtsyltetøj, der afholdes i København, Danmark. Det begyndte i 2006 og er nu verdens største uafhængige game jam -begivenhed.

Dette er guiden til at forberede sig på Nordic Game Jam. Denne vejledning dækker alle de grundlæggende oplysninger, du har brug for at vide om Nordic Game Jam, som hvordan du finder dit registreringsnummer, og hvor meget det vil koste dig. Det indeholder også en liste over anbefalede ting, som du måske vil have med dig, f.eks. En bærbar computer, penne, papir osv.

Nordic Game Jam finder sted fra den 26.-29. Januar i 2019 på Niels Bohr Institute/Copenhagen Institute of Interdisciplinary Science.

Opdag din passion og design dit eget spil

Spil kan designes af alle, fra enhver erfaring. De er et glimrende værktøj til at hjælpe folk med at blive kreative og udtrykke sig på en ny måde.

Det er vigtigt for os at huske, at kreativitet ikke er begrænset til spil, og du ikke behøver en spiludviklingsbaggrund for at designe dit eget spil.