Dansk Game Jam 2014 kommer snart, og det betyder, at det tid til at klargøre denne års massive digitale fest!

Studerende, hobby-programmører og professionelle game developers har sammensat Danmarks på nuværende tidspunkt største game jam. Uanset om du er helt ny indenfor branchen, eller har stor erfaring som game developer eller programmør, vil du helt sikkert finde denne fælles begivenhed sjov og udfordrende.

I danske spiludviklermiljøer er der mange engagerede folk med forskellig baggrund indenfor branchen. Deltagerne i Dansk Game Jam vil have mulighed for at hjælpe hinanden med feedback, sparring og debugging af deres kommende spilprodukter.

Arrangørerne siger, at dette års begivenhed skal være større og bedre end nogensinde før! Det vil sikkert give deltagerne en endnu mere spændende oplevelse og kreative vanskeligheder.

Så tag dette års Dansk Game Jam som et chance for at vise dine spillekendskaber eller måske blive inspireret af andres ideer? Kig forbi eventets hjemmeside for yderligere oplysninger om arrangementet.

Som gamer eller spiludvikler skal du ikke gå glip af Dansk Game Jam 2014, der kommer hurtigere, end man tror! Denne årlige begivenhed samler flere end 200 kreative talenter, der ønsker at teste deres skills og network med andre fra erhvervet.

Game Jammens mission er at give amatører og professionelle spiludviklere mulighed for at mødes og udforske forskellige aspekter af spiludvikling. Det betyder at Java, iOS, hardware og meget mere vil være inkluderet. Dansk Game Jam bruger denne platform desuden til at støtte amatører til at lære mere om spiludvikling, samt fungerer som en stakeholder for selve branchen.

Game Jam kommer til at tage sted i København fra den 10.-14. november 2014. Dette er en hel uge, hvor spiludviklere fra både ind- og udenlands kan mødes og dele interessante idéer knyttet til design og produktion af videospilttitler. På selve eventen vil der blive arrangeret workshops, introduktioner til nye teknologier, gæst plejere, awards, opsamlingstræfninger og meget mere.

Der er ikke nogen tvivl om at Dansk Game Jam 2014 bliver en fantastisk event for videospil fans – især da alle spilledesignere har stor chance for at udtrykke deres evner og lære noget helt nyt om game development branchen. Så tøv ikke med at deltage i årets Game Jam, når det starter i slutningen af november!

Dansk Game Jam er tilbage i år igen! Fra den 16. til den 18. oktober er der igen mulighed for at bruge en hel weekend på at skabe et spil. Det foregår på IT-Universitetet, som har en stor auditorievejledning og 24 timers Internetadgang.

Ligesom tidligere år vil 1000 programmører være samlet fra hele Europa, og hvert hold bliver tildelt et bestemt tema at udvikle et spil ud fra. Målet er at finde nye måder at skabe spil med og udfordre hinanden til at præstere det bedste resultat indenfor de tre dage. Søndag aften afholdes en prisuddeling for de bedste spil, som publikum vil rangere. Derefter offentliggøres alle de færdige spiler på de officielle festival/download sider.

Fra tidligere års Game Jam har der været en lang række interessante produkter som multiplatform gaming, augmented reality og mobile platformer. Det er uden tvivl en fantastisk mulighed for de unge programmører til at gøre deres evner til deres egen og give en chance til verden til at prøve noget helt nyt.